Att göra på och i närheten av Rösö gård

 • Trysunda fiskeläger

  Trysunda räknas till en av Sveriges vackraste öar.

  I detta naturreservat är det här en av de vackraste öarna, belägen i hjärtat av Höga Kusten. Trysunda är en idealisk plats för både vila och upplevleser längs vidsträckta stränder.

  http://www.trysunda.com

 • Ulvöhamn

  Ulvön ligger i Örnsköldsviks skärgård, i hjärtat av Höga kusten.

  I den vackra skärgårdsmiljön finns restauranger, hotell, vandrarhem, stuguthyrning, affär och många gamla fina byggnader. Evenemang, trubadurer och andra trevligheter finns att uppleva hela sommaren.

  http://www.ulvon.info

 • Skule nationalpark

  Skuleberget har i alla tider fascinerat människor.

  Nationalparken erbjuder dig hisnande berg och dalar. Dessutom en spännande historia med världsrekord i landhöjning och gammelskog med ovanliga arter som långskägg, jättepraktbagge och gråspett.

  http://www.skuleskogen.se

 • Paradiset

  Attraktioner för bus och 1200 kvm SPA för mys.

  Paradiset är ett av Sveriges bästa upplevelsebad, och ett himmelrike för dig, vare sig du vill ha skoj, motionera eller njuta en stund. För unga och alla med barnasinnet kvar väntar bl.a. landets längsta vattenrutschbana Magic Eye.

  http://www.paradisetornskoldsvik.se

 • Strutsfarmen i Gärdal

  Småskalig uppfödning med mycket stor egen förädling.

  Strutsfarmen lagar sina menyer från grunden,med sin egna påhittighet. Nyskapande och så givetvis smakar det gott. Strutskött ska man servera a la minut dvs. att köttet tillagas precis innan servering.

  http://www.strutsfarmen.se

 • Själevads kyrka

  Sveriges vackraste kyrka!

  Väl synlig över trakten ligger Själevads kyrka. Från den åttkantiga kyrkan har man fin utsikt över Själevadsfjärden och Moälvens dalgång. Kyrkan är en populär vigselkyrka och har ett rikt musikutbud.

  Stilen är delvis nyklassicistisk med kolonnprydda gavlar liknande ett grekiskt tempel och med ett ljust och luftigt kyrkorum. Den åttkantiga formen var nödvändig för att kunna bygga kyrkan på den plats där man ville.

  http://www.svenskakyrkan.se

Rs grd

Vstan 308, 89391 Bjsta Vstan 308
89391 BJSTA


Telefon: 0660-981 80
E-post: info@rosogard.se